Eibumin - Sušené bílky 200 g

výrobce:
katalogové číslo:50505
EAN:
dostupnost: Skladem
cena bez DPH:140 Kč

157 Kč

Speciální směs sušených bílků s cukrem krupicí a s kyselinou citrónovou.

Z této směsi vytvoříte skvélé laskonky, indiánky i sněhové pečivo.

Hmotnost: 200 g

Sypká směs na výrobu sněhového pečiva, indiánků, náplní do kremrolí, laskonek.

Výrobní postup: 
Indiánky: 100g eibuminu + 500g pitné vody - smíchat, nechat krátce odležet pak šlehat,
během šlehání přidat  625g cukru krystal a 350g rybízové marmelády,  do vyšlehané
hmoty zvolna vlévat cukrový rozvar (725g cukru krystal svařit s 200g pitné vody na "řetízek").

Bílkový krém - 100g eibuminu+770g pitné vody - smíchat, nechat odležet během
šlehání přidat 620g cukru krystalu. Do vyšlehané hmoty zvolna zalévat cukrový rozvar
(1230g cukru krystalu + 310g pitné vody - svařit na řetízek),
po zalití přidat 70g vanilínového cukru.

pečené hmoty

Laskonky - 100g eibuminu + 765g vody- smíchat, nechat odležet a při šlehání
přidat 620g cukru krystalu. Do vyšlehané hmoty zvolna zalévat cukrový rozvar
(1230g cukru krystal + 310g pitné vody-svařit na řetízek), po zalití do šlehané
hmoty přidáváme 480g cukru moučka + 1080 g jádrovin (kokos, strouhané oříšky, mandle)

Pusinky - 100g eibuminu + 770g pitné vody - smíchat, nechat odležet
a při šlehání přidat 620g cukru krystalu. Do vyšlehané hmoty zvolna zalévat
cukrový rozvar (1230g cukru krystal + 310g pitné vody-svařit na řetízek).
Po zalití přidáme do šlehané hmoty 785g cukru moučky.

Pečené výrobky sušíme při teplotě 110-140°C po dobu 45 min. - podle typu trouby.

https://www.dekordort.cz/