Směs na výrobu cukrářských laskonek
Dávkování: 265g tekutých bílků + 570g cukru krupice + 175g vody + 500g Aranky L
Pro usnadnění práce použijte formy na laskonky.
- sypká směs na výrobu laskonek
- zpracování: 2/3 cukru krupice svaříme s vodou na 112-115°C, současně 1/3 cukru krupice vyšleháme s tekutým bílkem, do kterého pozvolna zaléváme cukrený roztok a došleháme, směs Aranka L zamícháme do důkladně vyšlehané a částečně vychladlé hmoty, kterou dále zpracováváme na výrobu laskonek
- složení: arašídová drť pražená, cukr, rýžová mouka, aroma (s lupinou)
- alergeny: jádra podzemnice olejné (arašídy), vlčí bob (lupina), mohou se objevit stopy obilovin, vajec, soji, mléka, sezamových semen, skořápkových plodů
- hmotnost balení: 400g