Bolero - Kakaový krém na likérové špičky 1 kg

výrobce:
katalogové číslo:
EAN:
dostupnost: Skladem
cena bez DPH:159 Kč

178 Kč

Směs na výrobu kakaového krému koňakové/likérové špičky

Tento krém stříkáme speciální likérovou špičkou

Balení: 1 kg

Nastříklý tubus po naplnění likérovou náplní - TOPMIX a uzavření vrchu
poléváme čokoládovou polevou.

Světlý piškot pod likérové špičky - vytvoříme pomocí směsi BUFLER

Složení: cukr, kakao, suš. rost.tuk, sušené plnotuč. sójová mouka a modifikovaný škrob E1414.

Dávkování: 500 g Bolera, 250 g převařené vody o teplotě 50 °C, 600 g 100% tuku. (Omega, Lukana)
Postup: smícháme vodu se směsí a necháme 5 min. odstát.
Do hmoty přidáme tuk o teplotě 20°C a vyšleháme do hladké konzistence.

Podrobný postup naleznete zde

https://www.dekordort.cz/